Tulossa kevättalvella 2020 – Elintarvikealan tuotteistuskoulutus

07.11.2019

Kamon järjestää Foodwestin kanssa ainutlaatuisen tuotteistuskoulutuksen, joka on 100% räätälöity elintarvikealalla työskentelevien tarpeisiin. Jos teet töitä elintarvikeyrityksessä esim. tuotekehittäjänä, tuote-, markkinointi-, tuoteryhmä- tai kategoriapäällikkönä ja haluat syventää osaamistasi tuotteistamisesta ja brändäämisestä – tämä koulutus on juuri sinulle!

Koulutus on vahvasti konkreettinen ja tiivis 2 kuukauden kokonaisuus, jonka aikana osallistujat työstävät tuotteistusprojektejaan eteenpäin lähipäivien aikana sekä niiden välillä. Kouluttajina elintarvikealan rautaiset ammattilaiset Kamonilta ja Foodwestiltä!

Koulutuksen hinta: 1890,00€ (alv 0%)/ osallistuja. Hinta sisältää kouluttajien vetämän opetuksen lähipäivinä, luentomateriaalit, henkilökohtaisen konsultaation valitusta kokonaisuudesta sekä ruokailut lähipäivinä. 

Hyödynnä nyt ennakkovaraajan EARLY BIRD-etu -10%! (Voimassa 30.11.2019 asti). Ilmoittautuminen koulutukseen tämän linkin kautta.

Tutustu koulutuksen esitteeseen täältä.

ALOITUS & TRENDIT & TUOTTEISTUS

  • Koulutuksen aloitus ja tavoitteet
  • Trendit ja megatrendit vaikuttamassa elintarvikkeiden tuotteistukseen
  • Tuotteistus kotimarkkinan ja viennin näkökulmasta
  • Tavoitteiden määrittely
  • Tuotteistus työkaluna tuotteen kannattavuuden ja erottuvuuden rakentamisessa
  • Tuotteistusprosessi kotimarkkina ja vienti huomioiden

Espoo, tiistai 21.1.2020 (klo 9-16)

TUOTTEISTUSPROSESSI & PAKKAUSSUUNNITTELU

  • Tuotteistusprosessin räätälöinti oman projektin tarpeisiin

  • Pakkaussuunnittelu

  • Teknologiat, haasteet, materiaalit ja toteutus

  • Houkuttelevuus, design, käytettävyys

  • Pakkauksen kuluttajahyväksyntä – lisäarvoa tuotteelle pakkausratkaisulla

  • Pakkaussuunnittelu kotimarkkina ja vienti huomioiden

Tampere, tiistai 11.2.2020 (klo 9-16)

KULUTTAJALÄHTÖINEN TUOTEKEHITYS

  • Kuluttajalähtöinen tuotekehitys kotimarkkinan ja viennin näkökulmasta
  • Tehokas tuotekehitysprosessi ja sen osa-alueet
  • Erilaiset kehityksen toimintamallit, prosessin kehittäminen ja hallinta
  • Lanseerauksen epäonnistumisen riskin minimointi
  • Kuluttajien osallistaminen tk-prosessiin
  • Markkinapotentiaalin ja oikeiden kohderyhmien tunnistaminen

Tampere, tiistai 10.3.2020 (klo 9-16)

BRÄNDIN RAKENTAMINEN & YHTEENVETO

  • Brändin rakentaminen kotimarkkinan ja viennin näkökulmasta
  • Brändistrategian määrittely linkittyen liiketoimintastrategiaan sekä tuotteistukseen
  • Brändin positiointi: mm. kohderyhmät, kilpailijakenttä, brändin arvopohja.
  • Brändin rakentamisen askelmerkit ja työkalut
  • Brändäys oman projektin näkökulmasta
  • Koulutuksen yhteenveto ja päätös

Espoo, tiistai 31.3.2020 (klo 9-16)

Räätälöimme myös muihin tarpeisiin sopivia koulutuksia. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Tutustu tästä muihin Kamonismeihimme.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google