Kamonilla on ollut ilo saada työskennellä mm. näiden hienojen yritysten ja
tuotteiden kanssa:
 

 

"Kamon on auttanut Juustoporttia kaupallisesti onnistuneessa tuotteistamisessa ja konseptoinnissa. Kamon toteutti Juustoportti AB- jogurttien pakkausuudistuksen, jonka avulla saimme aikaan merkittävää myynnin kasvua.  Olemme olleet tyytyväisiä Kamonin liiketoimintalähtöiseen ajatteluun ja laaja-alaiseen osaamiseen PT- kaupan kokonaisuudesta. Kamon on tehokas ja aikaansaava kumppani, jota voimme suositella”

JUUSTOPORTTI OY/ Timo Keski-Kasari, Toimitusjohtaja

 

"Kamonin kanssa on ollut mutkatonta tehdä yhteistyötä. Asiakasta kuunnellaan herkällä korvalla ja toiveet huomioidaan. Kamonin työtapa on tehokkaan johdonmukainen. Kamonin avulla olemme saavuttaneet hyviä tuloksia. Kamon on auttanut meitä tehostamaan jaksotekemistämme, kehittänyt tuote-esittelyjämme ja auttanut tuotteistomme konseptoinnissa.”

PERHELEIPOMO SALONEN/ Tuula Vainio, Markkinointipäällikkö

 

”Olemme tehneet Kamonin kanssa onnistuneesti yhteistyötä useammissa projekteissa. Kamon on mm. auttanut jäsentämään ja rakentamaan Hyvää Suomesta –merkin brändiopasta jäsenyritystemme käyttöön. Olemme olleet tyytyväisiä erityisesti Kamonin konkreettiseen lähestymiseen ja elintarvikealan monipuoliseen toimialatuntemukseen. Kamon on luotettava kumppani, jonka kanssa yhteistyö on toiminut erinomaisesti. ”

RUOKATIETO YHDISTYS RY/ Minna Asunmaa, Markkinointipäällikkö

 

”Kamon loi verkostonsa avulla Thoreau-vesijärjestelmälle mainosvideon, jonka ensi-ilta oli Slush 2016- tapahtumassa. Aikataulu ja budjetti olivat rajalliset, mutta Kamonin avulla onnistuttiin tuottamaan kustannustehokas ja silti tavoitteet erinomaisesti saavuttanut video. Tuotannosta saatiin myös video – ja stillkuvamateriaalia muuhun käyttöön. Kamonin kanssa yhteistyö sujui hyvin, olimme erityisen tyytyväisiä ratkaisukeskeiseen palveluasenteeseen ja venymiseen tiukissakin tilanteissa.”

MIXTEC OY / Iira Jäntti, Markkinointipäällikkö

 

”Kamon ideoi, suunnitteli ja tuotti verkostonsa avulla uudistetulle FAST Protein Smoothielle näyttävän POS-kampanjan. Kampanja sisälsi joustavat, monikäyttöiset ja kustannustehokkaat esillepanoratkaisut, jotka toimivat hyvin eri kokoisissa myymälöissä. Kamon on idearikas ja innovatiivinen kumppani, jolla samaan aikaan on vahva ymmärrys ja osaaminen käytännön toteutuksesta. Olimme tyytyväisiä myös Kamonin tapaan pitää projektin langat tiukasti ja luotettavasti käsissään. ”

FUNC FOOD FINLAND / Tiina Korpiaho, Brand Manager